Ale, un postre que no puede faltar, y ademas lo pongo en catalan XD pa que sea mas aun, CREMA CATALANA
Ingredients:
2. Just quan arrenca el bull, traiem la llet del foc, i la colem. Anem afegint la llet al bol de mica en mica.
3. Posem la crema al bany maria, i l'anem remenant amb una espàtula.
4. Ho passem en un altre bol per fer-la refredar i la tapem amb film transparent.
Mes tard i si teniu les eines necesaries podeu fer la crosteta de sucra, pero aixo no es mes que decoracio, encara que l'hi dona un puntet.....mmmmm
Ingredients:
- 7 rovells d'ou
- 3/4 l de llet
- 1 canonet de canyella
- pell de llimona
- 200 g de sucre
Preparacio:
1. Per fer la crema catalana, posem un canonet de canyella i la pell de llimona dins el cassó de la llet. Mentrestant, en un bol, hi aboquem el sucre i els rovells de l'ou, i ho barregem fins que quedi una pasta.
2. Just quan arrenca el bull, traiem la llet del foc, i la colem. Anem afegint la llet al bol de mica en mica.
3. Posem la crema al bany maria, i l'anem remenant amb una espàtula.
4. Ho passem en un altre bol per fer-la refredar i la tapem amb film transparent.
Mes tard i si teniu les eines necesaries podeu fer la crosteta de sucra, pero aixo no es mes que decoracio, encara que l'hi dona un puntet.....mmmmm
6 Comments:
Doncs a mi personalment el que més m'agrada de la crema catalana es el sucre cremat, la veritat es que a la crema tampoc no li faig fastics però... realment soc tan llaminera... m'encanten les teves receptes. encara que, tinc tant poc temps per fer-les...
tIO! Este era el famoso cambio de look??!?! Espero que no! Jejejeje...venga que hay ganas!
tranki !!! toy llevando a cabo unas gestiones y reaciendo la cabecera con el potochó !!!!!
Hombre!!!
se agradece mucho el cambio de look, te queda mucho más chulo. En cuanto a la receta, simplemente genial, me la apunto. Es de esas recetas que nunca sabes cuando la vas a poner en prácticas... pero siempre hay un día. :D
Venga un saludo
No si a mi el rollo este de las recetas me parece genial, pero lo que quiero es que las pongas en practicas pero que llegue a probarlo y no como siempre que me vienes y dices "Uf ayer hice un pastel de bla bla que estaba bla bla " ¬¬
el problema no es el ke no la spruebes, el problema eske n o tas kunado als hago, y en tu lugar esta mi hermano, si, eske ke tines un agujero nogro komo estomago, yyyy yo no me veo kapaz de meterlela mano ene l plato porke alomejor me muerde
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